Securitatea comunicaţiilor

Focusul noilor tehnologii


  • Data: 6-8 Septembrie
  • Locație: Universitatea Tehnică, Cluj-Napoca
În cadrul Conferinţei RoEduNet, Combridge, împreună cu partenerii Aerohive Networks și Juniper Networks, vor prezenta ultimele tendinţe privind protejarea împotriva ameninţărilor cibernetice, precum şi cele mai noi inovaţii pentru securizarea conectării, autentificării şi controlul tuturor dispozitivelor din reţeaua de access, cu focus pe tendinţele actuale din domeniu: mobilitate şi disponibilitate în condiţii de maximă securitate în spaţiul virtual.
Aerohive Networks
Jakub Banasiak: A3 Workshop - Secure Access & Control for ALL Devices on your Access Network
  • Gestionarea centralizată a rețelelor Wi-Fi este obligatorie pentru orice rețea de comunicatii modernă. Pe de altă parte, multitudinea de clienți conectaţi wireless sau prin cablu, BYOD și un număr din ce în ce mai mare de "dispozitive IoT" foarte vulnerabile necesită o abordare nouă pentru a simplifica implementarea rețelei Wi-Fi gestionate centralizat și un nou instrument de securitate cuprinzător, care poate ajuta la abordarea noilor provocări IoT.

  • Aerohive va prezenta soluţia sa pentru securizarea și controlul dispozitivelor conectate la rețeaua de acces. Vom discuta despre conceptele cheie ale securizării reţelelor de acces şi vom prezenta exemple de configurare ale politicilor „contextuale” de acces reţea prin platforma oferită de Aerohive. Vom demonstra, de asemenea, cum platforma A3 poate completa serviciile existente de management al utilizatorilor, pentru a vă ajuta la înregistrare, autentificare și control al accesului la rețea (NAC) pentru toate tipurile de dispozitive conectate, inclusiv IoT și BYOD.
Juniper Networks
Aviram Zrahia: 101 to Threat Intellgience Sharing
  • Specialistul Juniper va impartăşi viziunea sa despre Cyber Threat Intelligence (CTI) în contextul experienţei pe care o deţine la Juniper Networks, dar si din prisma cercetării academice faţă de care manifestă o preocupare deosebită, cu focus pe soluţii practice de protejare împotriva ameninţărilor cibernetice.

  • Prezentarea va acoperi definițiile cheie, arhitecturile și provocările legate de subiect. De asemenea, va evidenția aspectele multidisciplinare ale trendului, lista tehnologiilor aferente, soluțiile implementate și standardele în evoluție și va împărtăși perspectivele pieței, bazate pe surse academice și industriale.
Agendă

Joi,
6 Septembrie

12:00 - 14:00 Registration

14:00 - 15:30 Opening Plenary Session

BT “A layered security model for enterprise networks”, Lucian Boita
CISCO “How does Cisco IT handle incidents. Processes and methods”, Ovidiu Neghina

15:30 - 16:00 Coffee Break

16:00 - 17:40 Plenary Session

Geant “Automating Security in the Geant Network”, Brook Schofield
Juniper “101 to Threat Intelligence Sharing”, Aviram Zrahia
Renam “The Eu EaP Connect project”, Peter P.Bogatencov

19:00 - Social Event: City Plaza Hotel DoubleTree by Hilton

Vineri,
7 Septembrie

09:00 - 10:40 Parallel Tracks

Track 1: NetAcad Meeting
Track 2: NS+OSER
Track 3: PSC+SRCP

10:40 - 11:00 Coffee Break

11:00 - 12:40 Parallel Tracks

Track 1: Aerohive A3 Workshop
Track 2: NS+OSER
Track 3: SN+WMN

12:40 - 13:20 Launch

13:20 - 15:00 Parallel Tracks

Track 2: SNS
Track 3: NM+TFI

15:30 - Visit Salina Turda

18:00 - Social Event

22:00 - Return to Cluj-Napoca

Sâmbătă,
8 Septembrie

09:00 - 10:40 RoEduNet Technical Meeting

10:40 - 11:00 Conference Closing


Înregistrează-te

Combridge logo